Wednesday, June 19, 2024
HomeBusinessDetajet e dërrasave të përbërjes prej druri të përbërë nga plastika nga...

Detajet e dërrasave të përbërjes prej druri të përbërë nga plastika nga Changing Hamming Technology Co., LTD

Plastike prej druri

Pllakat e stolisjes së përbërë prej druri prej plastike janë një alternativë fantastike me cilësi të lartë dhe me kosto të ulët ndaj stolisjeve standarde prej druri.

Shtresa WPC është zgjidhja perfekte me mirëmbajtje të ulët, qëndrueshmëri të lartë dhe jetëgjatësi për buzë pishinës, vendkalimet ose çdo zonë të jashtme me trafik të lartë.

Pllakat e stolisjes së përbërë prej druri prej plastike janë një alternativë fantastike me cilësi të lartë dhe me kosto të ulët ndaj stolisjeve standarde prej druri. Kompozit prej druri Plastik – Druri i stolisjes. Ngjyra e disponueshme: E kuqe dhe tik. Madhësia 2200mm x 150mm x 24mm. Produktet WPC kanë pamje natyrale, jetë të gjatë. Deckingu WPC është një stolisje e re miqësore me mjedisin për përdorim të jashtëm. WPC do të thotë përbërje druri plastike. Shtresa WPC prodhohet nga plastika e rikuperuar dhe bambu/dru.

  1. Bërë nga plastika e ricikluar (HDPE) dhe pluhur druri ose bambuje, plus aditivë kimikë jo të rrezikshëm si agjent anti-UV, stabilizues i dritës, lubrifikant, agjent kullues etj.
  2. Eko miqësore me natyrën
  3. I papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj zjarrit, rezistent ndaj UV-së, Kundër rrëshqitjes, pa mirëmbajtje, jetëgjatësi e gjatë
  4. Profilet e rregullueshme, gjatësitë e rregullueshme, ngjyrat e rregullueshme, trajtimi i sipërfaqes i rregullueshëm
  5. Instalim i lehtë dhe efikasitet në kosto

Produktet plastike të drurit sesa plastika e pastër ose druri i pastër, etj., kostoja është shumë më e ulët, mund të riciklohen fibrat e mbeturinave bimore, mbeturinat e përpunimit të drurit pluhur dhe plastika e ricikluar e përdorur, të favorshme për përdorimin e plotë të mjedisit dhe burimeve, me avantazhet prej druri dhe plastika, densitet të ulët, kosto të ulët, rezistencë ndaj ujit, rezistencë ndaj molës.

Pluhuri i drurit i përdorur për plastikën e drurit është pluhuri i drurit, pluhuri i bambusë, pluhuri i lëvores së orizit, shtylla e grurit, lëvozhga e kikirikut, bagasi etj. Ka rrëshira që përdoren për plastikën e drurit PVC, PE, PP, nga të cilat PE zë 70%, PVC 13% dhe PP 17%. Rritja e çmimit të naftës ka çuar në një rritje të çmimeve të PE,PP me bazë nafte, ndërkohë që çmimet e PVC kanë qenë të qëndrueshme, duke i dhënë një shans për t’u zhvilluar kompoziteve të drurit plastik të materialeve bazë. Sigurisht që nuk është kosto e ulët që mund të injorojmë këto kanë një ndikim të madh në vetitë materiale dhe mekanike të produkteve, ne përmes prodhimit aktual, mund të bëjmë analiza specifike.

Para së gjithash, duhet të dimë se përbërësi kryesor i pluhurit të drurit është hemiceluloza e linjinës celuloze, dhe lëndët e tjera organike dhe lagështia, në jetën reale duhet të shtohet pluhur rrëshirë.

Përzieni pluhurin e drurit PVC dhe përzierjen e fibrave të tjera bimore, përzieni 5 min, në mikserin plastik me rul të dyfishtë 170 për të marrë fletën, shtypni fletën, bëni kampionin, forca e goditjes në prerje kryhet në testin e ndikimit të lavjerrësit ZBC-25B makinë sipas standardit GB1843-80; performanca e tërheqjes kryhet në makinën e testimit elektronik universal CMT6104 sipas standardit GB/T1040-92. Performanca e përkuljes testohet sipas standardit GB1042-79. splinat e goditjes u ftuan me azot të lëngshëm, më pas u thyen dhe u thyen, dhe seksionet u lanë me vakum dhe u skanuan me sem.

I. Variablat mbi ndikimin e lagështisë në miellin e drurit

Nëpërmjet eksperimenteve zbuluam se kur nxehet pluhuri i drurit, fillimisht avullohet uji, pastaj dekompozohet pjesa e linjinës që dekompozohet lehtësisht, dhe celuloza nxehet më tej për t’u oksiduar dhe dekompozuar dhe në fund linjina zbërthehet. Vetitë mekanike të plastikës së modifikuar padyshim u ndikuan nga prania e lagështisë së mbetur dhe lëndëve të paqëndrueshme me pikë vlimi të ulët në pluhurin e drurit, kështu që vetitë mekanike të materialeve u prekën dukshëm. Prandaj, mielli i drurit duhet të mbushet përpara se të thahet.

Druri dhe pluhur bambu në ngrohjen fillestare, vlera e reduktimit të peshës është relativisht e madhe, sepse gjatë ngrohjes, avullimi i lagështisë së pluhurit të bambu, 1 orë më vonë, vlera e reduktimit të pluhurit të bambu është në thelb e pandryshuar, në 110,130 pluhuri i drurit humbja e peshës është kryesisht avullimi i ujit. Në temperaturën prej 150 gradë, pluhur bambu në ngrohjen fillestare, vlera e reduktimit të peshës është relativisht e madhe, kryesisht humbja e ujit, por me kohën e ngrohjes, vlera e reduktimit të pluhurit të bambu bëhet relativisht e sheshtë, në këtë kohë pluhuri i bambusë humbet kryesisht pikën e ulët të vlimit substanca të avullueshme. Kur ngrohja, si temperatura e ulët, koha e shkurtër, reduktimi i pluhurit të drurit më pak se 3%, si temperatura e lartë, koha e gjatë e ngrohjes, reduktimi i pakufizuar i pluhurit të drurit, është e pakuptimtë dhe joekonomike. nga performanca dhe klasikët Temperatura e ngrohjes së pluhurit të drurit është 110 dhe 130 , dhe diapazoni i reduktimit është 5-10%.

II. Efekti i përzgjedhjes së rrëshirës në vetitë mekanike të produkteve

Mbushja e lartë e pluhurit të drurit do të ndikojë në vetitë plastifikuese dhe rrjedhshmërinë e përpunimit të PVC. lloji i rrëshirës duhet të zgjidhet sipas shpejtësisë së rrjedhës së shkrirjes (MFR) të rrëshirës. në të njëjtat kushte përpunimi, rrëshira MFR është më e lartë, lagështia e përgjithshme Akademia e Biznesit 1 pluhuri i drurit është më i mirë, dhe shpërndarja e pluhurit të drurit është më uniforme.

Sa më e vogël të jetë shkalla e polimerizimit të PVC, aq më e lartë është MFR e rrëshirës, ​​ne mund të shohim përmes parametrave të ofruar nga prodhuesit e rrëshirës PVC, nuk është e vështirë të shihet se viskoziteti i PVCSG-7 ose PVCSG-8 është më i ulët dhe MFR është më i lartë. Prandaj, PVCSG-7 ose PVCSG-8 janë më të përshtatshme për rrëshirën e matricës së kompozitave dru-plastikë.

III. Efekti i përzgjedhjes së pluhurit të drurit në vetitë mekanike të produkteve

Pluhuri i drurit është bërë nga shtypja mekanike, dhe forca e pluhurit të drurit me madhësi të ndryshme grimcash është e ndryshme gjatë shtypjes, kështu që pluhuri i drurit me madhësi të ndryshme grimcash ka ashpërsi të ndryshme të sipërfaqes dhe raport të pamjes, dhe shkallën e dëmtimit të “strukturës së mikroflluskave” të vetë drurit. eshte ndryshe. Sa më e madhe të jetë madhësia e grimcave të pluhurit të drurit, aq më e madhe është vrazhdësia e sipërfaqes së saj dhe efekti i vrazhdësisë në vetitë e sipërfaqes së drurit është si më poshtë:

Madhësia 140X25 Materiali i stolisjes së rrumbullakët të zbrazët 1). 60% pluhur druri 2). 30% HDPE 3). 10% shtesa kimike Karakteristikat 1.Me kokrra druri natyral dhe duket si druri i natyrës, më pak probleme druri 2,90% materiale të ricikluara, miqësore me mjedisin, duke kursyer burimet pyjore. 3. Lehtë për t’u instaluar dhe kosto e ulët e punës. 4. Shkallë e lartë e qëndrueshmërisë UV dhe ngjyrave. 5. Prerja dhe shpimi si lëndë druri. 6. Rezistent ndaj motit, i përshtatshëm nga -40 në 60 . 7. Rezistent ndaj sulmit të termiteve dhe insekteve, nuk do të ndahet, kalbet apo shtrembërohet. Ngjyra e kuqe, kafe, e verdhë, kafe, gri, e zezë, çokollatë ose paletë e personalizuar me paketim të butë PVC Koha e dorëzimit 15~20 ditë pasi kemi marrë depozitën Duke ngarkuar Port Shanghai/Ningbo Gama e përdorimit Kopsht, lëndinë, ballkon, korridor, garazh , Pishina & SPA Rrethinat, Shëtitoret, Shesh lojërash

Ne zbuluam se forca e goditjes dhe qëndrueshmëria e përkuljes së përbërjeve PVC/pluhur druri u rrit fillimisht dhe më pas u ul me ndryshimin e madhësisë së grimcave të pluhurit të drurit të mbushur PVC. Ky trend u konfirmua nga mikroskopi elektronik i përbërjes PVC/pluhur druri .60 rrjetë pluhur druri, vrazhdësi e lartë e sipërfaqes, strukturë e lirshme, rrëshira PVC nuk depërtoi në pluhur druri, grimca më të ekspozuara, më shumë vrima rreth pluhurit të drurit; pluhur druri 300 rrjetë, madhësia e vogël e grimcave, pluhuri i drurit grumbullohet lehtë; këto defekte formojnë përqendrim të stresit, nën forcë më të vogël, thyerje të lehtë. Dhe pluhur druri 100 rrjetë, madhësia e grimcave është e moderuar, pajtueshmëria me ndërfaqen e rrëshirës PVC dhe pluhurit të drurit është e mirë, kështu që forca e ndikimit dhe përkulja. forca në përkulje shfaqet maksimale.

Nëpërmjet eksperimenteve, arrijmë në përfundimin se: PVCSG-7 ose PVCSG-8 është më i përshtatshëm për rrëshirë matrice të përbërë PVC/dru-plastikë; pluhur druri 100 rrjetë, përmasa të moderuara të grimcave dhe përputhshmëri e mirë me rrëshirën PVC, forcë në goditje dhe rezistencë maksimale në përkulje; Mbushja e pluhurit të drurit PVC temperatura para tharjes 110 është e mirë.

Veshje e përbërë nga Britania nga Kina

Changxing Hanming Technology Co., LTD është një material unik që kombinon karakteristikat më të mira të fibrave celuloze dhe plastikës. Prodhuar kryesisht nga lëndë e parë e ricikluar, përbërja është dëshmuar të jetë e fortë dhe rezistente ndaj lagështirës, ​​gjithashtu është e qëndrueshme dhe e lehtë për t’u mirëmbajtur.

Changxing Hanming Technology Co, LTD e përkushtuar për prodhimin e materialeve të ndërtimit për mbrojtjen e mjedisit. Ne kryesisht Furnizojmë WPC (përbërë plastike prej druri) dhe stolisje të bashkë-ekstruduara, të cilat përdoren gjerësisht për stolisje, gardhe, panele muri, tavan, kangjella, pllaka kuverte DIY, stol, tenxhere me lule, pjergull etj. për përdorim të brendshëm.

Ne jemi shumë afër qytetit Nanjing / Hangzhou / Shanghai, i vendosur në HUZHOU City. Presidenti dhe të gjithë punonjësit me produkte të cilësisë së lartë dhe shërbim të përsosur shitjesh u japin të gjithë klientëve të rinj dhe të vjetër një mirëseardhje të ngrohtë me gjithë sinqeritet.

Lloji: Eksportues Themeluar: 2010 Punonjës: 22 Fjalë kyçe:

  • stolisje WPC,
  • stolisje e përbërë në natyrë,
  • stolisje e përbërë prej druri plastike,
  • stolisje e përbërë nga polimer druri,
  • stolisje e krijuar nga njeriu

stolisje kompozite me kapak dhe pllaka shtrese kompozite te nderlidhura

Changxing Hanming Technology Co, LTD është një prodhues profesionist i angazhuar në kërkimin, prodhimin dhe shitjen e WPC me bashkë-ekstruksion, stolisje, veshje muri, gardh dhe kangjella, pjergull dhe pavijon dhe kuti lulesh.

* CAPPED Decking Composite Produktet WPC janë produktet më të fundit të zhvilluara kohët e fundit.

* Tani produktet tona tashmë janë shitur në Meksikë, SHBA, Francë, Danimarkë, Haiti, Australi, Kore, Portugali etj.

* Ne kemi produkte dhe shërbime të mira. Ju lutemi na kontaktoni.—[email protected]

Pamja dhe ndjesia e natyrës, Miqësore ndaj mjedisit (material i ricikluar), Qëndrueshmëri e lartë, Mirëmbajtje e ulët, Ndryshim i ulët termo-dimensionale, Fortësi dhe dendësi e lartë, Punueshmëri e lehtë, Rezistente ndaj motit, rezistente ndaj termiteve dhe mykut, rezistente ndaj kalbjes, rezistente ndaj copëzave (i përshtatshëm për këmbëzbathur), Rezistent ndaj rrëshqitjes, i papërshkueshëm nga uji, kundër shkëlqimit, UV dhe qëndrueshmëri ngjyrash.

china të ndërlidhura me pllaka stolisjeje të përbërë. veçoritë: gati për t’u përdorur menjëherë nga kutia; instalim i shpejtë dhe i lehtë pa mjete; perfekte për krijimin e kuvertës së tarracës.

Këto pllaka të ndërthurura të stolisjes së përbërë luajnë një rol të rëndësishëm në ndërtimin dhe komponentët strukturorë. Përveç kësaj, është një material që përdoret zakonisht për të zëvendësuar aplikacione të ndryshme prej druri. Kombinimi i akrilonitrilit butadien stiren (ABS) dhe tallash druri prodhon një WPC që mund të përdoret gjithashtu në aplikime të ndryshme.

Këto pllaka të ndërthurura të stolisjes së përbërë luajnë një rol të rëndësishëm në ndërtimin dhe komponentët strukturorë. Përveç kësaj, është një material që përdoret zakonisht për të zëvendësuar aplikacione të ndryshme prej druri. Kombinimi i akrilonitrilit butadien stiren (ABS) dhe tallash druri prodhon një WPC që mund të përdoret gjithashtu në aplikime të ndryshme. Gjatësia standarde e këtyre pllakave të ndërthurura të stolisjes së përbërë është 2200 mm, dhe madhësi të tjera të personalizuara janë gjithashtu të disponueshme sipas nevojës së njerëzve. E pajisur me funksion të fortë rezistent ndaj ujit, është një artikull ideal për përdorim të jashtëm, i cili është veçanërisht i përshtatshëm për dekorimin e zonave të banimit, ballkonit, kopshtit, parkut privat dhe pishinës.

Karakteristikat e produktit:

Krahasuar me drurin dhe materialet prej druri-plastikë, këto pllaka të ndërthurura të stolisjes së përbërë janë rezistente ndaj acidit të fortë dhe alkalit.

Nëpërmjet aditivëve, ai mund të pësojë polimerizimin, shkumëzimin, ngurtësimin, modifikimin dhe ndryshime të tjera për të përmbushur kërkesat e veçanta si anti-plakje, antistatike dhe retardant flakë.

Është i pajisur me qëndrueshmëri të shkëlqyer ndaj dritës UV dhe funksion të fortë rezistent ndaj ndryshkut.

Hanming ofron kangjella WPC me cilësi të lartë me një çmim të arsyeshëm, ofron dizajn dhe shërbim me porosi sipas kërkesave të ndryshme të klientëve, instaloni lehtë!

Pjergull druri anti-korrozioni: Avantazhi i pergolave ​​të drurit anti-korrozioni është se çmimi është mjaft i lirë, por disavantazhi është se jeta e shërbimit në natyrë nuk është e gjatë, në përgjithësi filloi të nuhasë ngadalë kalbet rreth 2 vjet.

Flower Box quhet edhe për vazot dhe mbjellësit e luleve, mund të bëhet nga materiale të ndryshme. kutia jonë e luleve WPC është bërë nga materiale të përbërë prej druri plastike.

Materiali rrethues Wpc Çmimi Kinë,çmimi i materialit rrethues wpc në Mbretërinë e Bashkuar. gardhe me parmakë në natyrë të përbërë nga Mbretëria e Bashkuar

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT Assistir Filme PT GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX GOOGLE INDEX