Monday, June 17, 2024
HomeGadgetsKamera celulare e sigurisë Manshur 4G LTE me valë në natyrë me...

Kamera celulare e sigurisë Manshur 4G LTE me valë në natyrë me panel diellor

Nëse po kërkoni një mënyrë të besueshme për të përmirësuar nivelin e sigurisë së një prone të vendosur jashtë, atëherë një nga mënyrat më të mira për ta bërë këtë është duke përdorur një kamerë sigurie me fuqi 4G/LTE. Ndryshe nga sistemet standarde të sigurisë së shtëpisë inteligjente që zakonisht kërkojnë një lidhje Wi-Fi dhe në shumicën e rasteve edhe energji elektrike në mënyrë që të funksionojnë, pajisjet e sigurisë me energji 4G/LTE janë krijuar për të ndihmuar njerëzit të mbrojnë vendndodhjet e izoluara pa akses në internet dhe potencialisht pa energji elektrike, pasi punon ose me bateri ose me energji diellore dhe punon vetëm me mbulimin celular 4G LTE. Këto vende mund të përfshijnë struktura jashtë rrjetit të tilla si kabina dhe kasolle, vende private në natyrë në fshat si ferma, madje edhe kantiere ndërtimi. Duke përdorur një kamerë sigurie me fuqi 4G/LTE, ju mund të mbani me lehtësi një sy në çdo vend në çdo kohë të ditës dhe pa kërkuar një lidhje Wi-Fi për t’i dhënë pajisjes pamjet video të drejtpërdrejta në telefonin tuaj. Pra, nëse jeni duke kërkuar për një kamerë sigurie të besueshme me fuqi 4G/LTE, merrni parasysh të përdorni kamerën celulare të sigurisë Manshur 4G LTE.

Kamera e sigurisë celulare Manshur 4G LTE është një aparat fotografik inteligjent me valë sigurie në natyrë që vlerësohet të ketë një vlerësim IP66 të rezistencës ndaj motit, ndërsa gjithashtu shfaq rezolucion video 2K HD në një raport pamjeje 16:9, rrotullim horizontal 360º dhe rrotullim vertikal 90º, një zmadhim funksioni, funksioni i vizionit të natës me ngjyra, funksioni i zbulimit të lëvizjes PIR për sinjalizimet e saktë të zbulimit të personave që krenohet me 3 nivele të ndjeshmërisë PIR, një qendër të vëmendjes të integruar të aktivizuar nga lëvizja dhe një sirenë 90 dB të aktivizuar në distancë, një të integruar në 2 drejtime Talk System, mbështetje për një kartë microSD deri në 128 GB për ruajtjen lokale të regjistrimit të saj video HD plus ruajtje opsionale rezervë në renë kompjuterike të shkallës ushtarake nëpërmjet Shërbimit UBOX Cloud, së bashku me lidhjen celulare 4G LTE për Verizon, T-Mobile dhe AT&T, një Instalim 100% pa tela me jetëgjatësi baterie deri në 3 muaj plus mundësinë e përdorimit të një paneli diellor dhe kontrolle të lehta për t’u përdorur nëpërmjet aplikacionit UBOX.

Kamera e sigurisë celulare Manshur 4G LTE
Kamera e sigurisë celulare Manshur 4G LTE

Duke marrë parasysh funksionalitetet e shumta të sigurisë plus faktin që përdor lidhjen celulare 4G LTE në vend të lidhjes Wi-Fi për t’ju dërguar sinjalizime të drejtpërdrejta në kohë reale, është e sigurt të thuhet se Kamera Cellular e Sigurisë Manshur 4G LTE është një opsion i jashtëzakonshëm për të përmirësuar nivelin e sigurisë së çdo prone jashtë rrjetit ose vendndodhje të veçuar.

Në rast se nuk jeni ende të bindur, shikoni rishikimin tonë të detajuar të Kamerës Celulare të Sigurisë Manshur 4G LTE, ku ne shqyrtojmë gjithçka që kjo kamerë inteligjente e sigurisë me valë në natyrë ka për t’ju ofruar.

DIZAJNI DHE SPECS

Duke filluar me madhësinë e pajisjes, vini re se kjo kamerë inteligjente e sigurisë në natyrë vjen me një madhësi mjaft kompakte, me përmasa saktësisht 7 inç të gjatë, 8 inç të gjerë dhe 5 inç të gjatë (17,78 x 20,32 x 12,7 cm). Për më tepër, vini re se kjo kamerë sigurie është gjithashtu mjaft e lehtë.

Kamera e sigurisë celulare Manshur 4G LTE
Kamera e sigurisë celulare Manshur 4G LTE

Lidhur me dizajnin e tij, Kamera Cellulare e Sigurisë Manshur 4G LTE përmban një pamje të hijshme dhe ultra-moderne, e cila i jep asaj një pamje të thjeshtë dhe jashtëzakonisht diskrete, duke e lejuar atë të përzihet shumë lehtë me mjedisin e saj, pavarësisht nga prona ose lloji i vendndodhjes. po kërkoni ta instaloni në. Vini re se njësia e panelit diellor është gjithashtu mjaft kompakte dhe diskrete.

Për më tepër, kjo kamerë inteligjente e sigurisë në natyrë përmban gjithashtu një konstruksion me cilësi të lartë rezistente ndaj motit, për të cilin vlerësohet të ketë një vlerësim IP66 të rezistencës ndaj motit, i cili garanton se mund t’i rezistojë çdo lloj kushtet e motit, qoftë vapë, shi i dendur ose. edhe bora dhe stuhitë. Prandaj, mund ta përdorni gjatë gjithë vitit pa ndonjë shqetësim për dëmtimin e motit.

Vlerësuar për të pasur një vlerësim IP66 të rezistencës ndaj motit

Duke kaluar te komponentët e ndryshëm që integrojnë këtë kamerë inteligjente të sigurisë në natyrë. Duke filluar me komponentin e saj kryesor, Kamera Cellular e Sigurisë Manshur 4G LTE vjen e pajisur me një lente të integruar të kamerës së nivelit të lartë që mundësohet nga një sensor imazhi 4MP.

E pajisur me një lente kamerash të nivelit të lartë të integruar me një sensor imazhi 4MP

Lentet e saj të kamerës së nivelit të lartë dhe sensori i imazhit e bëjnë këtë kamerë inteligjente të sigurisë në natyrë të aftë për të regjistruar një video super të mprehtë dhe të detajuar me një rezolucion 2K HD (2560 × 1440 pixel), për të cilën pamjet e saj video shfaqen në një rezolucion 16:9 raporti i pamjes.

Mund të regjistrojë video në një rezolucion video 2K HD në një raport aspekti 16:9

Kamera e sigurisë celulare Manshur 4G LTE gjithashtu krenohet me funksionin Pan 360º që u ofron përdoruesve një rrotullim të plotë horizontal 360º, plus një funksion animi 90º për rrotullimin vertikal të pamjeve të saj video, duke i lejuar përdoruesit të kenë një pamje jashtëzakonisht fleksibël të rrethinës së kamerës. Për më tepër, përdoruesit pajisen edhe me një funksion Zmadhimi.

Përveç kësaj, kjo kamerë inteligjente e sigurisë në natyrë mburret gjithashtu me një funksion të shikimit natën me ngjyra të mundësuar nga teknologjia Crystal Night Vision për regjistrimin e videos gjatë natës, duke punuar deri në një distancë maksimale prej 33 ft (10,05 m) larg, duke i lejuar përdoruesit të shohin të gjitha ngjyrat në pamjet e tij video 2K HD në mënyrë që ata të mund të identifikojnë përfundimisht çdo detaj të rëndësishëm si ngjyrat e veshjeve, makinave, etj.

Gjithashtu përmban Color Night Vision

Jo vetëm kaq, por Kamera Cellulare e Sigurisë Manshur 4G LTE vjen gjithashtu e pajisur me një sensor të fuqishëm adaptiv të lëvizjes PIR të ndjeshme të mundësuar nga teknologjia e saktë e softuerit të analizës së pikselëve që e fuqizon atë me një funksion të zbulimit të lëvizjes PIR në mënyrë që t’u sigurojë përdoruesve zbulimin e saktë të personit. alarmet.

Gjithashtu krenohet me një funksionalitet të zbulimit të lëvizjes PIR

Funksioni i zbulimit të lëvizjes PIR të kamerës Manshur 4G LTE i ofron përdoruesve gjithsej tre (x3) nivele të ndryshme të ndjeshmërisë PIR, për të cilat këto rregullime të nivelit PIR variojnë ndërmjet të ulët, të mesëm dhe të lartë.

Në krye të gjithçkaje të përmendur tashmë, kjo kamerë inteligjente e sigurisë në natyrë mburret gjithashtu me një qendër të vëmendjes të integruar të aktivizuar me lëvizje që aktivizohet automatikisht sa herë që zbulohet lëvizje brenda pamjeve të saj të drejtpërdrejta video, së bashku me një sirenë 90 dB të aktivizuar në distancë e cila mund të aktivizohet nga distanca në të pengojë mysafirët e padëshiruar si dhe të trembë kafshët e egra nëse është e nevojshme.

Integron një qendër të vëmendjes të integruar të aktivizuar me lëvizje dhe një sirenë 90dB të aktivizuar në distancë

Për më tepër, kjo kamerë sigurie me fuqi 4G LTE integron gjithashtu një sistem të integruar të bisedës me dy drejtime që kombinon një mikrofon dhe altoparlant, të cilin përdoruesit mund ta përdorin për të folur me njerëzit pranë pajisjes brenda një rrezeje maksimale prej 16 ft. (5 m) , të tilla si biseda me një person dërgues, si dhe paralajmërimi dhe largimi i ndërhyrësve nëse është e nevojshme.

Integron një sistem të integruar të bisedës me dy drejtime

Së fundi, për ruajtjen e pamjeve të saj video 2K HD, kjo kamerë inteligjente e jashtme mbështet përdorimin e një karte microSD (deri në 128 GB) për ruajtjen lokale të regjistrimit të saj video, por kini parasysh se pajisja nuk vjen me një kartë microSD të përfshirë në paketë, kështu që mbani në mend këtë.

Më e mira nga të gjitha, përdoruesit mund të zgjedhin gjithashtu të abonohen për një ruajtje rezervë të resë kompjuterike të nivelit ushtarak nëpërmjet Shërbimit UBOX Cloud, i cili është i koduar për të siguruar që regjistrimet video të çdo përdoruesi të ruhen në mënyrë të sigurt dhe më e rëndësishmja, të mbahen plotësisht private në renë kompjuterike të UBOX serverët.

KONTROLLIMI / INSTALIMI

Kur bëhet fjalë për procesin e instalimit të Kamerës Celulare të Sigurisë Manshur 4G LTE, dijeni se procesi i konfigurimit të saj është i thjeshtë dhe gjithashtu mjaft i shpejtë, pasi kjo kamerë sigurie në natyrë me valë mund të mundësohet ose nga bateria e saj e brendshme, ose nga ana tjetër, nga ajo e dedikuar Njësia e paneleve diellore miqësore me mjedisin.

Kamera e sigurisë celulare Manshur 4G LTE
Kamera e sigurisë celulare Manshur 4G LTE

Përdoruesit pajisen me të gjithë harduerin e nevojshëm për instalimin e kamerës së sigurisë, i cili në thelb përfshin vetëm një paketë vidhash muri, pasi pajisja dhe paneli diellor i saj i dedikuar tashmë janë të pajisura me stendat e tyre të montimit në mur (të cilat ndodhen të dyja në ana e pasme e secilës njësi).

E ngulitur më poshtë, ne kemi gjithashtu udhëzuesin zyrtar të videos së Manshur për të gjithë procesin e instalimit të Kamerës së Sigurisë celulare Manshur 4G LTE:

LIDHJE

Për metodën e lidhjes pa tel me aplikacionin e saj për Smartphone (diskutuar në detaje pak më parë), kjo kamerë inteligjente e sigurisë në natyrë përmban lidhjen celulare 4G LTE, për të cilën mbështeten të gjitha Verizon, T-Mobile dhe AT&T, duke u dhënë kështu përdoruesve një 4G LTE të garantuar mbarëkombëtar. mbulim brenda SHBA

Krenohet me lidhjen celulare 4G LTE

Kamera e sigurisë celulare Manshur 4G LTE vjen me një kartë SIM celulare Manshur 4G LTE që ofron gjithsej 100 MB të dhëna falas për përdorim brenda 7 ditëve pas aktivizimit. Pas kësaj, përdoruesit mund të zgjedhin të rinovojnë më shumë plane të dhënash në aplikacionin e Smartphone me një çmim më të ulët.

Vini re se mund të përdorni ose një kartë Nano SIM, një kartë Micro SIM ose edhe një kartë SIM Mini, gjë që është e mrekullueshme.

BATERIA DHE JETËZGJATJA E BATERISË

Për fuqinë e saj, Kamera Celulare e Sigurisë Manshur 4G LTE vjen e pajisur me një bateri të ringarkueshme litium-jon me kapacitet 9600 mAh, e cila u ofron përdoruesve nga 2 deri në 3 muaj jetëgjatësi baterie (në varësi të nivelit të ndjeshmërisë PIR që vendosni të përdorni).

Sa herë që kërkohet për të rimbushur baterinë e kamerës së sigurisë, përdoruesit thjesht duhet të lidhin kabllon e karikimit të përfshirë me portën e dedikuar të karikimit DC-5V të kamerës (e vendosur në anën e pasme të pajisjes).

Përndryshe, përdoruesit mund të përdorin përfundimisht panelin diellor të përfshirë eko-miqësor për të qenë në gjendje të kenë një përdorim gjatë gjithë vitit (dmth. 365~366 ditë) të kësaj kamere sigurie inteligjente të jashtme.

APLIKACIONI SMARTPHONE COMPANION – Aplikacioni UBOX

Më në fund, për të kontrolluar të gjitha funksionalitetet e ndryshme të ofruara nga kjo kamerë inteligjente e sigurisë me valë, përdoruesit thjesht duhet të shkarkojnë aplikacionin UBOX, i cili është i disponueshëm për t’u shkarkuar falas për iOS, si dhe për pajisjet Android.

Aplikacioni UBOX
Aplikacioni UBOX

Nëpërmjet aplikacionit Swann Security, përdoruesve u ofrohen kontrolle të lehta për t’u përdorur për Kamerën Manshur 4G LTE, duke përfshirë rregullimin e nivelit të ndjeshmërisë PIR të kamerës së sigurisë, marrin sinjalizime sa herë që zbulohet aktivitet nga kamera e sigurisë dhe gjithashtu vizualizohen në kohë reale , si dhe ruani dhe madje luani pamjet video të regjistruara 2K HD të kamerës së sigurisë, në çdo kohë të ditës dhe nga kudo.

Përdoruesit mund të planifikojnë gjithashtu orare specifike për marrjen e sinjalizimeve të telefonit inteligjent të kamerës së sigurisë (si aktivizimi ose çaktivizimi i tyre gjatë orarit të punës), dhe gjithashtu mund të rregullojnë kohëzgjatjen (dmth. kufirin kohor) të këtyre sinjalizimeve.

Aplikacioni UBOX
Aplikacioni UBOX

Më në fund, përdoruesit e administratorit mund të ndajnë gjithashtu akses në pamjet video të drejtpërdrejta të kamerës së sigurisë me njerëz të ndryshëm.

Aplikacioni UBOX
Aplikacioni UBOX

ÇFARË KA NË KUTI?

Brenda paketës së tyre, përdoruesit do të gjejnë: kamerën e tyre të sigurisë celulare Manshur 4G LTE, njësinë e dedikuar të panelit diellor të kamerës, një paketë vidhash në mur (për montimin në mur të kamerës së sigurisë dhe panelit të saj diellor), një kartë SIM të përfshirë Manshur 4G LTE (me 100 MB të dhëna falas), plus kabllon e karikimit të kamerës, si dhe një manual përdorimi.

MENDIMET PËRFUNDIMTARE

Kamera e sigurisë celulare Manshur 4G LTE është një aparat fotografik inteligjent me valë sigurie në natyrë që vlerësohet të ketë një vlerësim IP66 të rezistencës ndaj motit, ndërsa gjithashtu shfaq rezolucion video 2K HD në një raport pamjeje 16:9, rrotullim horizontal 360º dhe rrotullim vertikal 90º, një zmadhim funksioni, funksioni i vizionit të natës me ngjyra, funksioni i zbulimit të lëvizjes PIR për sinjalizimet e saktë të zbulimit të personave që krenohet me 3 nivele të ndjeshmërisë PIR, një qendër të vëmendjes të integruar të aktivizuar nga lëvizja dhe një sirenë 90 dB të aktivizuar në distancë, një të integruar në 2 drejtime Talk System, mbështetje për një kartë microSD deri në 128 GB për ruajtjen lokale të regjistrimit të saj video HD plus ruajtje opsionale rezervë në renë kompjuterike të shkallës ushtarake nëpërmjet Shërbimit UBOX Cloud, së bashku me lidhjen celulare 4G LTE për Verizon, T-Mobile dhe AT&T, një Instalim 100% pa tela me jetëgjatësi baterie deri në 3 muaj plus mundësinë e përdorimit të një paneli diellor dhe kontrolle të lehta për t’u përdorur nëpërmjet aplikacionit UBOX.

Kamera e sigurisë celulare Manshur 4G LTE
Kamera e sigurisë celulare Manshur 4G LTE

Në përgjithësi, kjo kamerë e zgjuar e sigurisë me valë në natyrë është një zgjidhje e jashtëzakonshme sigurie për të mbajtur një sy në çdo pronë jashtë rrjetit dhe/ose vendndodhje të veçuar.

Nëse jeni të interesuar ta blini atë, dijeni se Kamera Celulare e Sigurisë Manshur 4G LTE aktualisht është e zbritur nga çmimi i saj normal prej 199,99 dollarë dhe tani shkon për vetëm 184,99 dollarë (ju kursen 15 dollarë). Ju mund ta porosisni tuajin online tani, direkt nga faqja e Amazon në Manshur.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim Assistir O Fim